Gratis masterclass Business & Bestaansrecht

5 tips om je business vorm te geven vanuit je essentie. Zodat je niet langer vastloopt qua tijd, verkeerde klanten en omzetstress.

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers die van ‘uurtje factuurtje’ af willen

Jij deed het in het bedrijfsleven hartstikke goed. Alleen ben je nu – stiekem – nog vanuit loondienst-energie aan het ondernemen.

Hoe je dat merkt? Je business loopt gerust prima, of goed. Voor je klanten ren je en heb je alles over. Extra tijd, extra vragen, je bent super betrokken, maar je rekt telkens je eigen grenzen op. Waardoor je hoofd regelmatig overloopt.

Dit gaat ten koste van je energielevel en op de lange termijn ook ten koste van de resultaten in je business en het plezier dat je (niet écht) hebt.

Aan het oprekken van die grenzen en een hoofd dat regelmatig met jou aan de haal gaat, kun je eigenlijk niets aan doen. Want zo ben je ook gewoon opgevoed (of gekneed zoals dat zo mooi heet;-)): ‘niet lullen maar poetsen’.

Niet lullen maar poetsen is alleen niet meer voldoende. Je hebt inmiddels door dat bij het ondernemerschap nog iets heel anders, of extra’s, komt kijken dan alleen inzet en actie: je ZIJN. Jouw essentie. Wie jij als mens bent.

Je business vormgeven vanuit je essentie…

Masterclass Business & Bestaansrecht

Deze masterclass is gratis en vindt woensdag 19 april 2023 live – via Zoom – plaats van 09.00 – 10.00 uur.

Er komt een audio replay beschikbaar. MAAR…

Als je er live bij bent, maak je automatisch kans op een gratis coachcall met Josiene en Romy!

Je weet echt wel wat je wilt, wat je kan en wat je in je mars hebt. Je hebt jezelf bewezen in je functies. Alleen je miste de vrijheid om het te doen zoals jij wilt.

Dus je bent gaan ondernemen, omdat je geloofde dat je daarmee die vrijheid creëert. Vrij van targets, deadlines en verwachtingen van je leidinggevende en collega’s. 

Die vrijheid waar je zo naar verlangde… Je hebt het nog niet structureel ervaren. En je vraagt je vast af hoe dat kan?!

Het heeft alles te maken met innerlijke vrijheid. Je bent nu nog niet innerlijk vrij, omdat je nog met de energie vanuit het bedrijfsleven je bedrijf aan het runnen bent. 

Juist in het ondernemerschap wordt dit zichtbaar, omdat je bedrijf een reflectie is van jezelf. Je omzet, je type klanten, het geld dat je vraagt, het plezier dat je ervaart, de manier waarop je zichtbaar bent (of niet durft te zijn :-)), etc.

Wat doe je nu zeer waarschijnlijk? Je bent jezelf continu aan het veroordelen. Veroordelen is nogal zacht uitgedrukt, want je bent bikkelhard voor jezelf.

Je moet veel van jezelf. En er wordt veel van je verwacht in alle rollen die je inneemt. Daarbij moet het allemaal ook nog beter en sneller. 

Je zou beter voor jezelf moeten zorgen. Iedere keer neem je jezelf dat weer voor. Je zou meer zichtbaar moeten zijn. Minder of niet werken als de kinderen uit school komen. Het lukt niet. Je twijfelt of je het wel goed doet en steeds vaker vraag jij je af: ‘is dit het nou’?

Waar je naar verlangt

Vrijheid in jezelf, het leven en je business

Je zou willen dat je balans ervaart tussen actie en doen en achterover leunen en zijn. Het is beide nodig om grote impact te maken. Want dat is waarvoor jij hier bent. Je weet en voelt het.

Alleen dat vertrouwen in jezelf en/of het leven is een uitdaging. Actie is je comfortzone en juist in het achterover leunen wil je vertrouwen krijgen.

Dat kun je niet forceren. Dat ontstaat als er tijd en ruimte is! Tijd en ruimte om te verbinden met jouw essentie. Zodat je vrijheid in jezelf, het leven en je business ervaart. Vrij van stress en gedoe met betrekking tot tijd, verkeerde klanten en omzetstress.

En ja, je kunt blijven affirmeren en manifesteren totdat je een ons weegt zolang er geen tijd en ruimte is voor JOU.

Tijdens de gratis masterclass Business en bestaansrecht geven wij jou 5 onmisbare tips waarmee jij je business kunt vormgeven vanuit jouw essentie.

Zodat niets jou ervan weerhoudt om immense impact gaat maken. Precies zoals de bedoeling is. Het resultaat:

N

Je weet hoe jij je essentie én je business samen verbindt, zodat het compleet voelt en kan stromen

N

Je weet waar je scheef groeit in je bedrijf en wat je daar concreet aan kunt doen

N

Je hebt inzicht in waar nu jouw grootste groeipotentieel ligt

N

Je herkent en erkent wanneer je doordraaft in de actiemodus of wanneer je vanuit oude (niet-helpende) patronen handelt

N

Je herkent wanneer je in de 'loonslaaf-energie' zit; de remmende factor van jouw business

Business & Bestaansrecht

“Het is de bedoeling dat jij hier bent; je hebt bestaansrecht”

Je bent hier niet zonder reden. Als jij letterlijk het recht hebt om te bestaan, ‘gewoon’ zoals je bent. Dan heeft alles wat er via jou ontstaat (of geboren wordt) ook bestaansrecht.

Wij geloven dat alle mensen het recht hebben om mens te zijn met en in al haar/zijn aspecten. Mens-zijn is niets meer en niets minder dan jouw leven – en dus je business als middel – vormgeven zoals je diep van binnen voelt hoe het is bedoeld. Op basis van wie jij in essentie bent.

Jij voegt waarde toe door wie je bent; je ZIJN. Je voegt waarde toe door het middel om expressie te geven aan jouw ZIJN (inclusief jouw missie); je business.

Josiene en Romy

“Wij woonden een groot deel van ons leven letterlijk 15 minuten bij elkaar vandaan, maar leerden elkaar kennen tijdens een livedag in Vianen. Omdat wij geloven dat je business een reflectie van jou is, bundelen wij onze krachten (en rauwe humor).”

Josiene: “Als ondernemer kan je veel. Zo veel dat je soms jezelf even kwijt bent. Het is dan belangrijk je focus weer terug te pakken. Naar je kern te gaan en vanuit je missie te ondernemen.

Ik kom uit een boerendorp en ben opgegroeid met ‘niet lullen maar poetsen’. Dus dat deed ik. Al op jonge leeftijd had ik een internationale baan en draaide ik mee in MT’s. Ik was trouble shooter en coach voor managers en produceerde aan de lopende band positioneringsprojecten.

Totdat ik ik mijn eerste kindje kreeg en totaal mijn zingeving kwijt was. Ik wilde doen waar ik energie van krijg en ondernemen op het vlak waar ik grote impact kan maken.

Zo is mijn business gestart. Binnen een half jaar had ik een ton omzet en voel ik me vervuld over wat ik doe. Ik ben er én voor mijn gezin én voor mijn klanten. Er zijn 1001 businessmodellen toe te passen om jouw droomleven te leven en ik zie ernaar uit samen met jou te ontdekken wat er bij jou past.”

Romy: “Ondanks dat je zeer krachtig bent, wil jij ook wel eens leunen. Niet per se op een coach, maar meer op een sparringpartner; die voelt als een partner in crime. Iemand die naast je staat. Iemand met wie je het even samen kan doen en jouw begeleidt, zodat jij kunt schitteren, stralen. Als jezelf.

Been there. Opgegroeid in een klein boerendorpje en onveilig gezin, leerde ik dat ik het beter alleen en zelf kon doen. Dat heeft mij in mijn internationale corporate carrière veel gebracht. Totdat ik tot twee keer toe randje burn-out was. En na die tweede keer eindelijk de knop om ging.

In juli 2019 was ik – op uitnodiging van Michael Pilarczyk – op Ibiza. Om drie dagen te sparren over het leven, mijn ontwikkeling en business dingen. Het allerbelangrijkste inzicht: ik ben niet het stralende middelpunt van mijn eigen leven en business.

Korte recap naar nu: ik leef mijn leven en business op mijn voorwaarden en ben100% present, door laagjes af te pellen en los te laten wat niet van mij was.”

Romy Nijkamp Transformatiecoach

Reserveer 19 april 2023 van 09.00 – 10.00 uur in je agenda!

Voor 5 onmisbare tips waarmee jij je business kunt vormgeven vanuit jouw essentie…

Vragen of opmerkingen? Wij zijn te bereiken via hello@businessenbestaansrecht.nl